jag kan ju än

WTAI! Vart är aktionen liksom?
Att jobba var roligt med rätt folk. Att ha flirttävlingar (jag förlorade, men bara för att jag vägrade flirta med 50-åringar och tjejer!!!!!!), säga fel och hälla i sig gratis dr. pepper (fett äckligt f.ö) är ju alltid trevligt! Världens bästa väder fick vi också.
Anyway, jag slutade ju lagom till Glasvegas (som var allmänt fulla och jävliga på scen) och drog till Brandon Flowers. Han var grym och jag hittade ett gäng asfulla killar som jag blev helt jättekär i och tillsammans rockade vi strumporna av Mr. Brightside och Flowers himself skrattade åt oss och pekade. Funfun. Vi hamnade såklart jättelångt bak till Coldplay, men det gjorde inte så mycket för det var ovanligt bra drag där bak! Jag menar, vi stod ändå bak vid den där kontroll-grejen men fick ändå hoppa och skrika och vifta med armarna som man annars inte... gör där bak liksom.

Det bästa igår var Flowers (som jag f.ö fick skaka hand med! lycklig brud 2.0), skönt festivalfolk (man borde gå ensam på festival oftare, haha!), vädret och ja, jag måste säga Fix You. Fyrverkerierna i crescendot var magiska och jag fick bita mig i läppen för att inte gråta. Jättetöntigt men fan, vad ska jag göra? Det är en förjävla bra låt no matter hur kommersiell den är.

Det sämsta var att ca 99% av festivalens besökare endast kom för att se Coldplay och det märktes tyvärr på de andra spelningarna som var alldeles för nyktra och städade.

Men overall en fett bra dag/kväll/natt och TACK alla fina som gjorde den så! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0